Ενοικίαση Ομπρέλλες παραλίας

Niki's Prive

 Tel. (030)
 Fax (030)
 Mobile phone   6977 984450
 Email  
 Our site

Καλώς Ορίσατε , Φτάνοντας στην περιοχή του Σίμου και αφού βρεθείτε στην διασταύρωση  συνεχίζετε τον δρόμο σας με κατεύθυνση το Camping  , μόλις λίγα μέτραμετά και  στην πρώτη στροφή θα συναντήσετε το Nik'is Prive Place .
Εκεί αφήνοντας το αυτοκίνητο σας και κατεβαίνοντας  με τα πόδια ,σε ελάχιστα λίγα μέτρα θα βρεθείτε σε ένα πανέμορφο και προσεγμένο  περιβάλλον με μοντέρνες ξύλινες ξαπλώστρες και μεγάλες ψάθινες ομπρέλες  που βρίσκονται μπροστά σε ένα αμμώδη θαλασσινό  περιβάλλον που θα σας αφήσει άφωνους .

Το περιβάλλον είναι παρθένο , ο εξοπλισμός αποτελείτε από καινούργια έπιπλα , καινούργια μεγάλα στρώματα και άνετες ομπρέλες με τραπεζάκι που θα σας προσφέρουν δροσιά , άνεση κινήσεων και ηρεμία.
Η θάλασσα είναι στα πόδια σας και δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο ,παρά μόνον να αφεθείτε στην γαλήνη και στην ομορφιά που σας προσφέρει ο τόπος μας .
Η υπεύθυνη που είναι η Νίκη θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει κάθε πληροφορία που χρειάζεστε .
Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε αναψυκτικά .
Cafe διάφορα snacks , σαλάτες ακόμη και κάποιες επιλογές  φαγητού ..το προσωπικό είναι πρόθυμο , ευγενικό και έχει την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

 .

Είμαστε μια  ομάδα που σκοπό έχουμε  να σας παρέχουμε άνεση , ηρεμία , ποιότητα , ειλικρίνεια και το βασικότερο οικονομικές τιμές  που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στην αλήθεια . Σας περιμένουμε...
 

 

 

Copyright © 2017 Eurosite TCV. All rights reserved.